tirsdag den 20. oktober 2015

( Vinderen er fundet) Lydbogs giveaway: Genspejl af Claus M. Lohman.

I samarbejde med forfatteren Claus M. Lohman har jeg fået lov at udlodde hans seneste krimi Genspejl som lydbog på cd, oplæst af, nok en af Danmarks allerbedste lydbogsoplæsere, Torben Sekov, der blandt mange andre bøger har indlæst Tolkiens Ringenes Herre. Forfatteren har også været så venlig at signeret cd´en.

Kort synopsis af bogen hentet på forlagets Proportions hjemmeside:

Bedst som dønningerne har lagt sig og en ny tilværelse er begyndt, tager tingene igen fart for den unge retsgenetiker, Sarah Bermann og den jævnaldrende amish, David Stoltzfus, der nu begge er tilknyttet det lokale plejehjem i det idylliske Pine Creek, Pennsylvania.
En beboer har begået selvmord og i forbindelse med de
n rutinemæssige efterforskning, finder man menneskeknogler i dyndet. Da området er gammelt indianerterritorium, tillægges fundet ikke den store betydning, men Sarah er af en anden opfattelse og får sendt de jordiske rester til obduktion.
Hun ønsker samtidig klarhed over den genetiske sammensætning hos de omkringboende mennonitter, og tager derfor modvilligt tilbage til sin tidligere arbejdsplads på det genetiske center i Philadelphia, hvor en opsigtsvækkende evolutionel opdagelse venter hende.
Hendes involvering i sagen når frem til det flugtsikre ADX fængsel i Florence, Colorado, hvor livstidsfangen Dennis Lineker afsoner, og snart er den tidligere tophemmelige FBI-gruppe, ONE atter samlet. Klar til hævn og udslettelse.
-Men intet er som forventet og selv det umulige kan blive muligt.Genspejl er en selvstændig fortsættelse af forfatterens debut Genstart, som jeg læste i starten af året og som jeg rigtig godt kunne lide, på trods af at jeg normalt ikke tiltrækkes af krimigenren. Genstart gav jeg 4 ud af 5 stjerner. Bøgerne har fokus på det meget specielle amerikanske amish-samfund og krimierne er især kendetegnet ved at videnskaben spiller en stor rolle i historien, forfatteren kalder det selv science reality.

Claus M. Lohman og Torben Sekov, kan i løbet af 2016 opleves rundt omkring på landets biblioteker, hvor de holder foredrag, der tager udgangspunkt i forfatterens tredje bog i serien, der kommer til at hedde Genkald og skulle udkomme til efteråret 2016.

Denne giveway kommer til at foregå på Bachs bøgers Facebookside og de eneste betingelse for at deltage er:

- at man har en dansk postadresse,
- samt at man liker facebookopslaget med denne giveaway.

Giveawayen slutter d. 28. oktober kl. 9.00 og vinderen vil blive udtrukket kort tid efter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar