lørdag den 9. april 2016

Giveaway #5 (vinderen er fundet)


I samarbejde med Turbine Forlaget har jeg fået lov at lave denne giveaway af romanen Land i datid af Jesper Bugge Kold. For to år siden læste jeg forfatterens debut roman Vintermænd, som følger to tyske brødre under 2. verdenskrig. Det var en virkelig god læseoplevelse! Min anmeldelse af den kan læses her.

Om Land i datid skriver forlaget:

Ungkommunisten Elisabeth vender i 1975 hjem til Danmark fra en partiskole i DDR. I maven bærer hun østtyske Peter Körbers barn. 30 år senere rejser deres søn, Andreas, for første gang til Berlin. Han er flygtet fra sit universitetsspeciale og fra et kuldsejlet forhold med en rigtig god undskyldning: Hans far er blevet myrdet!
 
Andreas' flugt bliver en rejse til en fremmed og ukendt by, på jagt efter den far, han aldrig har mødt, en opdagelsesrejse i fortiden - og lidt efter lidt også en jagt på hans egen identitet.
 
Land i datid er en fortælling om et land, der ikke længere eksisterer. Det er en fortælling om Stasi, om jagten på sandheden og på sig selv - mellem forskellige sandheder.

Reglerne for at deltage er som følger:

Skriv et (gerne bogrelateret) spørgsmål til mig enten her eller på bloggens Facebookside til et kommende Q&A ( spørgsmål og svar) indlæg.
Man skal selvfølgelig også 'Like' Bachs bøgers Facebookside for at deltage
Giveawayen slutter onsdag d. 20. april kl. 12.00 og vinderen vil blive udtrukket kort tid der efter. Man skal have en dansk postadresse for at deltage.

2 kommentarer:

 1. Hvilken var den bedste bog du læste i 2015? :)
  Jeg har selvfølgelig liket facebooksiden :)

  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Hvilken kvindelig hovedperson kan du bedst identificere dig med?

  benteskou (a) gmail.com

  (følger med på facebook!)

  SvarSlet