tirsdag den 31. maj 2016

Bogvlog: Læsetema Juni 2016. Science Fiction.


Så er det  i morgen at det allerede er juni måned, hvor bliver tiden dog af?! Så det er også tid til at jeg viser de bøger jeg har på læselisten i juni, hvor læsetemaet, som overskriften siger, er science fiction.


Bøgerne:
Nnedi Okorafor - The Book of Phoenix
Deborah Install - A Robot in the Garden


( Bøger med blå skrift er læste bøger med link til indlæg)


6 kommentarer:

 1. Tillad mig at udbryde YEAAAAH! :D

  Scifi er en af mine yndlingsgenrer. Jeg har længe overvejet at genlæse Dune/Klit, men det bliver nok ikke på denne side af sommeren.

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du også læst nogle af de andre i Dune-serien?

   Jeg har altid lidt forbehold over for scifi-romaner og jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg glæder mig til at prøve lidt forskellige typer, især den afrikanske lyder helt vildt interessant.

   Slet
  2. Nej. Jeg spurgte for nylig en af mine venner, der har læst dem, og på hende lød det som om, at det klart var den første bog i serien, der var den bedste.

   Mvh.
   Den lille Bogblog

   Slet
  3. Ja, jeg havde det lidt på fornemmelsen at de efterfølgende ikke var helt så gode. Jeg mener også at der er noget med at nogle af dem er skrevet efter forfatterens død af hans søn.

   Jeg tror også bare jeg lader det blive ved denne ene, så kan jeg altid vende tilbage til resten hvis jeg føler for det.

   Slet
 2. Sikke et herligt tema. Glæder mig til at se hvad du siger til bøgerne. Jeg kan godt anbefale Dune, synes dog også den var temmelig tung at komme igennem. Men en meget gennemført bog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Med al den gode omtale af Klit, får jeg mere og mere lyst til at læse den :)

   Slet