lørdag den 17. december 2016

Cathryn Constable - The Wolf Princess

Bogen er købt på Saxo.com.

På en skolerejse til Rusland, havner den forældreløse Sophie og hendes to veninder, på et forfaldent slot mellem sneklædte bjerge og hylende ulve, hos prinsessen Anna Volkonskaya, der siger hun er det sidste levende medlem af den rige og tidligere meget mægtige Volkonskaya-familie.

Jeg fandt bogen, da jeg søgte efter bøger til mit russiske læsetema. Fejlagtigt troede jeg at historien var bygget over et gammelt russisk eventyr. Men det synes jeg den er alt for moderne til at kunne være. Måden historien blev fortalt på forekom mig meget naiv og jeg synes den undervurderer sin målgruppe, som nok er børn på mellemtrinnet i skolen.

Det var en fin fortælling, men jeg manglede noget mere magi. Jeg synes Sophie, som hovedperson var meget svag og opførte sig som en der var meget yngre end de 12 år. Jeg studsede flere gange over hendes såkaldte venskab med de to andre piger. De er godt nok ikke særlig søde imod hende og bakker hende på intet tidspunkt op. Deres tilstedeværelse gjorde intet for historien. Jeg følte lidt at forfatteren ville for meget på en gang og derfor blev historien meget jappende, for at få det hele med.

En okay historie, hvor der er gjort meget ud af den russiske stemning, men med en del fejl og mangler.

The Wolf Princess får 2/5 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar