tirsdag den 2. maj 2017

Mhairi McFarlane - I det øjeblik, var jeg din

Bogen er et anmeldereksemplar fra HarperCollins Nordic. Af samme forfatter har jeg tidligere læst Det er ikke mig, det er dig, Findes der en, findes der flere og Fra og med dig

Ruster gammel kærlighed eller hvad? Det er hvad Rachel skal finde ud af, da hendes gamle universitets crush Ben dukker op i hendes liv igen efter 10 år.

Det er nu fjerde bog jeg læser af forfatterens søde og underholdende kærlighedsromaner. Det er humorfyldte bøger, der giver et indblik i genvordigheder i det morderne menneskes parforhold og små sjove betragtninger fra nutidens England, som nok alligevel ikke er så fjernt fra det vi kan genkende fra os selv her i Danmark.

Bøgerne er hyggelig læsning, med mange gode og sjove referencer til både film og musik. Tonen er let, men uden at den gør grin med eller slår plat på klicheerne.

Selv om jeg synes forfatteren har en god humor og skriver rigtig godt, så er denne seneste bog efter min mening hendes svageste bog indtil videre og her tænker jeg på plottet, som jeg bare ikke var specielt meget fan af. Jeg synes handlingen balancerede på grænsen til at overskride et absolut no-go i min bog og hvad er det lige med, at der altid skal være en vennegruppe bestående af tre kvinder og én mand. Jeg kunne måske godt ønske lidt nytænkning på den front.

Men under alle omstændigheder, så er det dejlig og nem underholdning og helt sikkert nogle bøger, som jeg sagtens kan se mig selv genlæse gang på gang. For ikke at tale om, at jeg sagtens kan se dem blive lavet til nogle skønne filmatiseringer.

I det øjeblik, var jeg din får 3/5 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar