onsdag den 1. november 2017

Boglisten november 2017.

På novembers bogliste over de nye udgivelser i Danmark, som jeg godt kunne tænke mig at læse, er der heldigvis kun fire bøger indtil videre. Det kunne give mig en lille mulighed for, at få læst nogle af bøgerne fra de tidligere boglister.

OBS!
Min bogliste her på bloggen er kun en liste over de bøger, som jeg personligt godt kunne tænke mig at læse og ikke en samlet liste over alle de bøger der udkommer denne måned.

Anthony Marra - Definitionen på liv ( Indlæg om bogen her)

I en lille landsby i Tjetjenien ser den otteårige Havaa til fra sit skjul i skoven, mens russiske soldater bortfører hendes far og sætter ild til hendes hjem. Da naboen, Akhmed, finder pigen mellem træerne, forstår han den fare, hun befinder sig i, og tager hende med ind til hospitalet i den nærliggende by. Her håber han at kunne skjule pigen, så Ramzan, informanten i landsbyen, ikke finder hende.

Leif Davidsen - Ravnens rede

En gotisk spændingsroman om en excentrisk rigmand på et slot ud for Bretagnes kyst.
Jennifer Egan - Manhattan Beach

Jennifer Egans nye roman, 'Manhattan Beach', foregår på Brooklyns militære skibsværft i 1940'erne. Den handler om Anna, som har en drøm om at blive den første kvindelige dykker ved skibsværftet, hvor der arbejdes hårdt for at vedligeholde den store amerikanske krigsflåde. Men hendes far, Eddie, og hans chef, Dexter, arbejder med lyssky forretninger, og en dag forsvinder Eddie
Birgit Alm - Om nogle år

Elinor er enlig mor og studerende, og hver dag er en bitter kamp – for at få pengene til at slå til, for at være en god mor for et barn som vokser op i et nabolag, hvor alle har Playstation, nyt tøj og alt, hvad de behøver, og for at holde facaden og give indtryk af at være ’på niveau' når det gælder madpakke, børnefødselsdag og julestue-bidrag på Rudolf Steiner-skolen, hvor sønnen har friplads.


(billeder og tekst er lånt fra Saxo.com. Der tages forbehold for ændrede udgivelsesdatoer)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar