mandag den 11. december 2017

Mette Odderskov - Lykken er

Bogen er modtaget som anmeldereksemplar fra forfatteren.

Midt i november, lige da vi havde allermest travlt og jeg var dødtræt og måske også en anelse stresset, var der en email fra forfatteren i min mailbox, hvor hun beskrev denne bog om lykke. Og lige der, følte jeg, at der var den bog, jeg havde allermest brug for at læse, for nogle gange er det vigtigt lige at blive mindet om, det der gør os alle lykkelige.

Det er en dejlig bog, hvor forfatteren i små vingetter fortæller om livets forskellige aldre og glæder og hvor 500 forskellige mennesker i alle aldre giver deres bud på, hvad lykken er for dem.

Langt de fleste af udsagnene kan jeg relatere til, nikke genkendende til eller de får mig til at trække lidt på smilebåndet, for deres enkle og i nogle tilfælde naive sandhed. Det er ikke kun de store armbevægelser der er fokus på. De små daglige ting er også vigtige.

Allerede fra forsidens stemningsfulde foto og de efterfølgende fotografier inde i bogen, kan man mærke, hvor fuld den er af lykke, ro og ægte uforfalsket kærlighed til livet.

Det er nok den bedste feel good bog jeg nogensinde har læst og det er en jeg vil tage frem igen med jævne mellemrum, når jeg trænger til at blive mindet om alt det gode og skønne her i livet, nemlig det der gør mig lykkelig.

Lykken er får 5/5 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar