lørdag den 28. april 2018

Dewey´s 24 Hour Readathon april - 2018


Så er det igen dagen for det store internationale 24 Hour Readathon, som løber af stablen to gange om året. Jeg har været lidt i tvivl, om jeg skulle melde mig til, da jeg er startet på nyt arbejde for en uge siden og derfor skal arbejde en del af dagen i dag og da vi skal til konfirmationsfest hos nogle venner søndag.  Men jeg har nu alligevel meldt mig til og håber på, at der kan blive tid til lidt læsning alligevel.

Lige som sidste gang har jeg valgt, ikke at lave nogen separat læseliste til dette Readathon, men vil i stedet satse på, at læse den bog jeg nu allerede er i gang med færdig, som er Mr. Bridge af Evan S. Connell og så derefter se på, hvad jeg ellers har på min læseliste.

I dette indlæg vil jeg løbende opdatere min læsning.

Kl. 11.06
I morges blev det til en times lytning af Mort af Terry Pratchett og det bliver ikke til mere i dag. Hep hep og god læselyst til dem, der er med de sidste timer.

Kl. 22.22
Nu er jeg klar til at komme i seng og vil ligge og lytte lidt til lydbog. Jeg har lige læst godnathistorie for den yngste datter. Vi er ved fjerde og næstsidste bog i Pigerne fra Nordsletten-serien af Line Kyed Knudsen og hun elsker den serie. God læselyst til alle dem der stadig hænger i!


Kl. 20.57
Nu har jeg fået læst Mr. Bridge af Evan S. Connell færdig og det var en fantastisk bog, der sammen med romanen Mrs. Bridge, som jeg læste sidste år, bød på et meget nærgående og nuanceret portræt af to mennesker og deres ægteskab. Et længere indlæg om romanen kommer en af dagene. Men den kan anbefales.

Som det næste jeg vil gå i gang med, har jeg valgt The Thief of Time af Terry Pratchett. Jeg mangler kun at læse den og så den bog i serien som hedder The Last Hero, så har jeg læst/ lyttet alle 41 bøger i denne skøre og meget underholdende fantasyserie, kaldet Discworld.


Kl. 20.04
Jeg synes, jeg er kørt lidt fast i læsningen. Jeg mangler ca. 50 sider i Mr. Bridge før jeg er færdig og kan ikke helt bestemme mig for, hvad jeg skal fortsætte med. Måske en af de krimier jeg havde tænkt mig at læse i marts, måske skal jeg fortsætte med Discworld eller måske skulle jeg tage fat på en af de bøger jeg gerne vil læse om forfatterinden Pearl S. Buck, der voksede op i Kina og har skrevet mange bøger om livet i landet...hmm


Kl. 17.05
Efter at have fået læst en god bid af Mr. Bridge, har jeg lige været på en kort tur rundt på nogle af bloggene for at se hvordan det går. Nu må jeg hellere se at komme i gang med aftensmaden, mens jeg lytter til Mort af Terry Pratchett, som er den fjerde bog i Discworld-serien og en genlytning.

Kl. 14.52
Startskuddet til læsemarathonet gik  allerede kl. 14, men jeg er først lige kommet hjem fra arbejde og har nu fået spist en lidt sen frokost. En af mine døtre havde bagt pandekager og familien havde været så søde at levne én enkelt til mig. Nu vil jeg tage en tur rundt på de forskellige blogs og se om folk er kommet godt fra start, inden jeg tager fat på min bog.

31 kommentarer:

 1. Håber der bliver tid til bare lidt læsning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha, det kan være jeg lige tager en morfar inden jeg går i gang, synes godt nok jeg er meget træt lige nu ZZZZZ

   Slet
  2. Det skal der også være plads til. Her holder jeg lige en lille spisepause

   Slet
  3. Ja, spise det bør man jo - uden mad og drikke - også videre. Går det godt med læsning? Har du planlagt at læse hele natten?

   Slet
 2. God arbejdsdag og rigtig god læselyst når du kommer hjem. ;)

  - Anne-Mette Højbjerg | www.giz-blog.dk

  SvarSlet
 3. Krydser fingre for, at du får god tid til læsning. Og i øvrigt tillykke med jobbet :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg satser på at få læst lidt her i eftermiddag, men jeg synes bare tiden løber så stærkt - også er jeg megatræt, der er meget at lære sådan et nyt sted :)

   Slet
  2. Det er vildt imponerende, at du er næsten igennem Discworld-serien! Jeg mangler stadig at læse mange af dem - jeg må huske at købe nogle flere hjem, så jeg blandt andet har til sommerferien :-)

   Slet
  3. De er så flotte de lærredsindbundne udgaver man kan få af mange af dem. Dem har jeg planlagt lige så stille, at købe dem hjem lidt ad gangen ;)Jeg kan altså også anbefale lydbøgerne især de første 15-20 er rigtig gode med lydeffekter og sådan noget :) Har du tænkt dig at læse hele natten?

   Slet
  4. Årh hvor hyggeligt med godnatlæsning <3

   Nej, jeg bliver som regel til et græskar, når klokken passerer midnat, så jeg skal have noget søvn på et tidspunkt ;-)

   Slet
 4. Rigtig god læselyst, og tillykke med dit nye arbejde.

  SvarSlet
 5. Rigtig god fornøjelse og hold da op, én hel pandekage ;-) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja, det var vist den første mislykkede, som de havde gemt. Lidt heldig har man da lov at være :) Havde du en god arbejdsdag?

   Slet
  2. Hahaha, søde unger!
   Den var rigtig fin, omend jeg var lidt utålmodig efter at komme hjem - hvad med dig? :-)
   Jeg glæder mig til at se, hvad du ender med at læse i. <3

   Slet
  3. Jo tak, det er lidt hårdt at starte et nyt sted inden for en helt anden branche - Isenkram - men det er dejligt at være ude i erhvervslivet igen :) Planlægger du at læse hele natten?

   Slet
  4. Ja , hold da op - nyt kan godt være en udfordring, men stort tillykke med det nye arbejde! :D
   Nej, jeg havde virkelig brug for søvn, så jeg er igang igen nu & hvor hyggeligt, at I læser godnathistorie! <3

   Slet
  5. Ja, det er megahyggeligt med godnathistorie, men på et tidspunkt efter hånden som de bliver store, så stopper det desværre.

   Slet
  6. Ja, men så kan det forhåbentligt være, at læselysten har smittet & de fortsætter selv. <3

   Tak for denne gang og god søndag og konfirmationsfest. <3

   Slet
 6. Stort tillykke med det nye arbejde og rigtig god læselyst :)

  SvarSlet
 7. Jeg kom også lidt sent i gang, men det går nok. Jeg håber du får et godt læsedøgn :D

  SvarSlet
 8. Så hyggeligt at du også læser! Følger spændt din læsning, og er spændt på hvad du ellers skal læse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, ja jeg ved jo ikke rigtig hvad jeg skal tage fat i nu...håber det går godt hos jer :)

   Slet
  2. Åh, spændende med bøgerne i Discworld serien. Er det en god serie? Jeg syntes, at bøgerne er SÅ smukke, men det er jo ikke altid helt nok til at købe dem alle - det er jo også en ret omfattende serie må man sige :0) Sov godt til jer :0)

   Slet
  3. Ja, der er mange bøger, men de er alle hurtig læst og hvis man kan lide den lidt skøre og skæve humor, så kan de anbefales :)

   Slet
  4. Dem må jeg kigge mere på i næste uge :0) En skøn dag til dig!

   Slet
 9. Mr Bridge er en skøn bog - den er jeg også helt vild med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du læst Mrs. Bridge? Jeg synes de to er helt fantasiske sammen, netop fordi man får begge sider af ægteskabet. Er du en af de seje, der tager en all nighter?

   Slet