onsdag den 23. maj 2018

Bogvlog. Nye bøger april/maj 2018.


Endnu en gang viser jeg de bøger frem, som har fundet vej til mine hylder siden sidste video. Jeg var virkelig træt den aften, efter at have været på arbejde hele Pinsen, så det kan være jeg får sagt noget vrøvl, så det må I bære over med.

Desuden har der sneget sig en bog med på billedet, som jeg slet ikke fik omtalt i videoen, men den kommer med næste gang.


Bøgerne

Chloe Benjamin - The Immortalists
Rona Jaffe - Det bedste af alting
Claus Mørkbak Højrup - Mordet ved Dybbøl Banke
Jessica Townsend - Nevermore


(Titler med blå skrift er læste bøger med link til indlæg)

4 kommentarer:

 1. Hej. Tak for henvisning til Wilde Reads, en herlig blog, med en god stemme. Jeg havde kig på Diary of a Bookseller, og ærgrede mig over dit nye arbejde ;-) og din dermed nedsatte læsehastighed som sinkede en anmeldelse. Elsker også bøger om bøger, så på Wilde's anbefaling nu bestilt på Book Deposit. God arbejdslyst!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det er lidt hårdt med det arbejde, savner min læsetid og det bliver i hvert fald ikke bedre hen over sommeren, hvor vi også har åbent om søndagen. God fornøjelse med Diary of a Bookseller - jeg synes ham Dave på Wilde Reads er helt fin at lytte til og hans anbefalinger er alsidige og interessante :)
   Hvad med Steve Donoghue, kender du hans kanal. Han er lidt speciel og kan nogle røverhistorier, men har nogle interessante readalongs. Blandt andet har han lige haft en med de fire evangelier fra det nye testamente og i juni er det Odyssen han tager fat på.

   Slet
  2. Tak for tippet med Steve D. Meget ordrig, men det lader ikke til at du har fået fat i Knud Wentzel: Min europæiske kanon - 26 litterære fyrtårne. Lille paperback på 150 sider, men en stor bog trods størrelsen. Jeg købte så både Odysseen & Illiaden inden jeg kom til fornuft. Tror du kender sygdommen ;-)

   Slet
  3. Kender det kun alt for godt - Uha da, Min europæiske kanon ser spændende ud, den kommer på ønskelisten. Men med mit nuværende læsetempo, må jeg nok sætte indkøbene lidt ned, så det kommer til at passe sammen.

   Fra min tid i boghandel har jeg de fine indbudene udgaver af Odyssen og Iliaden i Otto Steen Dues oversættelse, så jeg tror jeg hopper med på Odyssen i juni.

   Slet