tirsdag den 12. februar 2019

Podcast: Lise Lotte Frederiksen - Alt om Austen 1-6

Podcasten er lyttet på Mofibo/Storytel.

I slutningen af marts mødes min Læseklub igen og bogen vi skal diskutere er Mansfield Park af Jane Austen. I den forbindelse fik jeg lyst til, at finde ud af lidt mere om forfatteren, fordi jeg egentlig ikke kendte meget til hendes person og liv i forvejen, selv om jeg altid har været vild med hendes bøger.

Det er en utrolig underholdende og meget lærerig podcast-serie, som kan anbefales til alle.Den er både for dem, der har læst en enkelt eller måske alle Jane Austens romaner og dem der lige skal til at begynde på en af hendes bøger.

Lise Lotte Frederiksen er en levende og entusiastisk fortæller. Hvis man ikke allerede er begejstret for Jane Austen, kan man næsten ikke lade være med at blive grebet at hendes åbenlyse glæde og beundring for forfatteren og hendes romaner. Hun fortæller om det lidt, man rent faktisk ved om Jane Austen og hvad man kan uddrage om hendes liv fra hendes bøger og de mange breve som hun har skrevet til andre.

Derudover beskriver hun tiden Jane Austen levede i og om hvordan det engelske samfund så ud på den tid. Hvilket selvfølgelig også øger forståelsen for hvor unikke forfatterens bøger er. Selv om det under ingen omstændighed er nødvendig viden, for at sætte pris på hendes forfatterskab, men det giver lige en dimension mere.

Alt om Austen 1-6 får 5/6 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar